fbpx

Warm onthaal deelnemers Pan-Amerikaanse Spelen in Colombia

Een delegatie van het Nationaal Jeugdparlement (NJP) heeft sporters die bijzondere prestaties hebben geleverd tijdens de Pan-Amerikaanse Spelen 2017 in Colombia, warm onthaald op de Johan Adolf Pengel Luchthaven vrijdagnacht.

Suriname heeft vijf gouden, twee zilveren, een bronzen medaille en drie WMF- titels behaald. Daarnaast werd Ilonka Elmont voor haar prestaties als vrouwelijke thaibokser gehuldigd door de World Muay Thai Federation.

De gouden medailles werden door Andy Atomang, Domelzo Schet, Giovano van Rabenswaay, Keenen Dulder en Ralissa Wekker behaald. Stacy Ceder en Nigel Deel hebben zilveren medailles behaald. Keenen Dulder heeft naast zijn gouden ook een bronzen medaille en een WMF- titel kunnen meenemen naar Suriname. Evenals Dulder hebben Schet en Rabenswaay ook WMF- titels kunnen behalen.

OOK INTERESSANT
Politie verscherpt handhaving met bijstand Nationaal Leger

De voorzitter van het Nationaal Jeugdparlement, Kelvin Koniki, heeft de sporters namens het NJP verwelkomd en de moed ingesproken om verder te gaan met de geleverde prestaties.

Verder gaf hij aan dat de sporters elkaar moeten blijven ondersteunen om goede prestaties te blijven behalen.

“Sporters kunnen ook altijd rekenen op de steun van het NJP en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken”, benadrukte hij. Hij hoopt van harte dat Suriname meer bekendheid mag genieten door de bijzondere prestaties die geleverd worden.(GFC)