fbpx

Wangsabesari toegelaten tot DNA

Oesman Wangsabesari van Nieuwe Stijl KTPI (NSK), die bij de verkiezingen van 2015 onder de vlag van de NDP deelnam aan de verkiezingen, is vandaag toegelaten tot De Nationale Assemblee (DNA). Zijn toelating volgt op het vertrek van Stephen Tsang uit DNA, nu minister van Handel Industrie en Toerisme. DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons verwelkomde hem door de hoop uit te spreken dat hij met volle inzet van zijn inzichten een bijdrage zal leveren aan het parlement.

Het is niet de eerste keer dat Wangsabesari lid is van DNA. Tijdens zijn vorige periode als parlementariër heeft hij zich onder andere ingezet voor een effectiever en efficiënter functionerende parlement en de woningbouw, die volgens hem nu steeds betere vormen aanneemt.

BEKIJK OOK
Plannen voor inzetten meer vrouwen en mensen met een beperking op Nieuwe Haven

De komende twee jaar wil de volksvertegenwoordiger zich richten op een betere inkomensverdeling. “Er moet gesleuteld worden aan dit mechanisme”, stelt het DNA- lid. Ook is hij van mening dat er een verhoging van de productie en de export moet plaatsvinden. Er is voldoende wil aanwezig, maar de overheid moet ook investeren in de verschillende sectoren. Actualiseren van wetten zal ondersteunend werken bij het effectief maken van de aanpak van de regering.(GFC)