fbpx
“Waldie Ajaiso op DNA-kandidatenlijst ANC”

BEP-parlementariër Waldie Ajaiso gaat niet naar de NDP. Hij zal ook niet overstappen naar de Abop van Ronnie Brunswijk, zegt hij in gesprek met GFC Nieuws.

Er zijn verregaande gesprekken gevoerd met de leiding van A Nyun Combinatie(ANC). Hij wordt één van de DNA-kandidaten van ANC in Sipaliwini.

Ajaiso bevestigt eerdere gesprekken met de NDP en Abop. Die hadden hem benaderd voor een samenwerking.

Na zijn familie te hebben geraadpleegd, is de keuze gevallen op ANC. Echter moet zijn achterban dit besluit nog bekrachtigen.

Ajaiso en Diana Pokie werden in 2012 door hun partij BEP geroyeerd, nadat A Combinatie uiteenviel. Zij weigerden zitting te nemen in de oppositie en bleven de regering ondersteunen.

Pokie is door de Abop gekandideerd in Brokopondo. Zij is de lijsttrekker.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…