fbpx

Waidoe officieel NDP’er

NDP-leider Desi Bouterse heeft het DNA-lid William Waidoe zaterdag tijdens een massameeting in Nickerie persoonlijk verwelkomd.

Waidoe heeft enkele weken terug officieel kenbaar gemaakt in DNA dat hij de coalitie ondersteunt. Volgens zijn toenmalige partij, Pertjajah Luhur (PL), heeft het lid verraad gepleegd.

Waidoe kon tijdens zijn spreekbeurt zaterdagavond zijn tranen niet bedwingen. “Als zoon van Nickerie sta ik hier. Als we elkaars hand grijpen, zijn we veel verder met dit land ongeacht waar we zijn of het nou Aruba of Sint maarten is. Er is geen etnisch bloedbad in Suriname. Ik ben pas 4 jaar in de actieve politiek. Weet je wat ik heb meegemaakt? Maar als ik naar mijn kinderen kijk en naar de andere kinderen, dan zeg ik: we gaan het doen. Jarenlang hebben mensen me geleerd dat ik bij de Javanen moet zijn: de NPLO, KTPI, PL, maar kijk waar ik nu sta”.

BEKIJK OOK
Santokhi op Saamaka Daka: gaat u ook na hoe u op uw wijze kan bijdragen om in vrijheid, eenheid en met respect voor elkaar, Suriname duurzaam te ontwikkelen

Waidoe deed een beroep op de samenleving om samen de ontwikkeling van het land ter hand te nemen. Hij meent dat de revolutie in ons manier van denken begint.