fbpx
Waidoe verlaat PL en stapt over naar de NDP

PL-volksvertegenwoordiger William Waidoe heeft vanmiddag in De Nationale Assemblee (DNA) kort na aanvang van de openbare vergadering wereldkundig gemaakt dat hij is overgestapt naar de NDP.

Het DNA-lid vroeg aan voorzitter Jennifer Geerlings-Simons om hem een andere plek in DNA te geven. Hij maakt nu deel uit van de NDP-fractie en zal in die hoedanigheid de regering ook ondersteunen.

Al zeker twee jaar wordt er ernstig gespeculeerd over een mogelijke toetreding van de PL’er tot de NDP. Deze geruchten heeft Waidoe altijd ontkracht. Enkele maanden geleden vroeg hij zelf aan PL-leider Paul Somohardjo om hem niet te laten vallen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.