fbpx
Wagenparade, Taxi Tori en sportdag in verband met jaardag Suriname Taxi Centrale

De Suriname Taxi Centrale NV(STC1660) bestaat vandaag 3 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt vandaag de wagenparade gehouden in de binnenstad van Paramaribo. Het geheel vangt aan om 12.30uur.

Route wagenparade:

AK Stadion(Letitia Vriesdelaan)
Gravenstraat
Waterkant
Keizerstraat
Domineestraat(einde)

Taxi Tori

Op 29 en 30 maart presenteert STC1660 het publiek het komedie-spektakel: Taxi Tori in Thalia. ‘Taximan tron toriman, zij delen hun leed én genot’. Dit evenement start om 20.00uur.

Kaarten zijn te verkrijgen voor SRD 40,- bij STC1660 aan de Kankantriestraat 46 te Abra Broki.

Sportdag

STC1660 organiseert ook een sportdag op zondag 2 april. De sportdag wordt gehouden van 09:00-23:00uur in SOSIS.

De Suriname Taxi Centrale werd op 29 maart 2014 officieel gelanceerd. Het bedrijf, ondertussen in de volksmond beter bekend als die gele, STC of 1660, is dé eerste taxicentrale van Suriname met een verkort nummer en een uniek taxisysteem met de nadruk op service en veiligheid.

De STC1660 is een echte trendsetter te noemen daar het de eerste taxionderneming in Suriname is die met het concept van een centrale op de markt kwam. Dit houdt in dat alle taxi’s opereren vanuit één centraal nummer, maar dat de STC-taxi’s verspreid zijn over voornamelijk Groot Paramaribo en uitrukken vanuit de plek waar zij zich op dat moment bevinden.

De basis, het hoofdkantoor dus, is niet de vertrekplek van STC-taxi’s. Verder dragen de chauffeurs allemaal een uniform en mogen zij alleen rijden in wagens uit de selectie van of goedgekeurd door de STC en zijn de auto’s allemaal in één specifieke gele kleur gespoten.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…