Waarschuwing voor persoon met mogelijk COVID-19 omgeving Boma op sociale media

GFC NIEUWSJullie moeten voorlopig niet gaan naar de Chinese winkel hier op de hoek van Magentaweg en Magentakanaalweg en de grote winkel op Magentakanaal. Ik deel dit zodat u niet onnodig dit gebied aandoet. Ik ken hem niet persoonlijk en ben ook niet fysiek in contact met hem geweest. Vanwege de ellende en de ernst van de ziekte, voel ik me verplicht dit met u te delen.

Zo staat is een bericht op sociale media dat is gedeeld door Anoeska Sawalia.

De vrouw zegt zich verplicht te voelen de gemeenschap te waarschuwen. Haar mededeling is als volgt.

Ingekomen Corona waarschuwing.

Beste leden, verwijzend naar het bericht van Preveen B. (dokter) en de structuren van Saramaccapolder op sociale media m.b.t. de met het coronavirus besmette persoon, wil ik de volgende informatie met u delen.

1. De jongeman is van een zijstraat van de Santopolderweg.
2. Hij is van Hindostaanse komaf.
3. Hij was werkzaam in Frans Guyana.
4. Hij heeft zijn stem uitgebracht te Santopolderweg.
5. Hij heeft een winkel en een barbershop bezocht in de regio.
6. Intussen zijn meer dan 30 personen van de regio opgehaald door het COVID-19 team.
7. Hij is ook naar Leiding geweest.

Ik deel u dit mede zodat u niet onnodig dit gebied aandoet. Ik ken hem niet persoonlijk en ben ook niet fysiek in contact met hem geweest. 

Heb bericht gehad dat er een COVID- 19 besmette persoon gezien of gespot was in deze 2 winkels, de politie is nu op zoek naar die persoon. Heb vernomen dat die persoon van Boma is.

Geef het bericht door aan iedereen die je kent. Er wordt een beroep gedaan op een ieder die het vermoeden heeft besmet te zijn geraakt, contact op te nemen met het BOG op nummer 178.