fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Waarschuwing! Er is nu een strijd gaande in de wereld tussen het goede en het kwade, zegt ex- topvoetballer Brian Roy

GFC NIEUWS- Er is momenteel in de wereld een harde strijd gaande tussen het goede en het kwade. Mijn verwachting is dat de Amerikaanse president Donald Trump die vecht voor het goede, samen met de Russische president Poetin zal ingrijpen en het kwaad zal uitroeien.

Dat vertelt de voormalige ex- topvoetballer Brian Roy aan Blue Tiger Media.

De voormalige topvoetballer van Ajax en het Nederlands elftal, die ook speelde in de Italiaanse Serie A en de Engelse Premier League, werd vanaf zijn kindertijd opgeleid door voetballegende Johan Cruijff.

Brian Roy zegt goede hoop te hebben dat het zware gevecht dat Donald Trump voert tegen het kwaad, de corruptie, de leugens, het bedrog van de media, de gevestigde orde, gewonnen zal worden.

“Er gaat wat gebeuren wat een ieder van zijn stoel zal laten vallen. Trump gaat ingrijpen. Het wordt een grote schoonmaak wereldwijd van het kwaad. Het wordt wel een verschrikking”, stelt hij.

OOK INTERESSANT
Pherai nieuwe president-commissaris NVB

De voetbaltopper zegt geen enkel geloof meer te hebben in veel Nederlandse en Amerikaanse media omdat ze volgens hem doelbewust het nieuws volledig verdraaien, vaak een leugenbeeld scheppen en zo de denkbeelden van veel mensen beïnvloeden.

“Ik geloofde de gevestigde reguliere media bijna mijn hele leven lang, want ik dacht dat daar de waarheid werd verkondigd. Maar nu weet ik gelukkig veel beter, het is zo slecht! Het zit zo slecht in elkaar. Als je goed onderzoek doet dan weet je dat zaken helemaal anders in elkaar zitten en er doelbewust een totaal verkeerd beeld wordt geschetst van heel veel zaken”, aldus Brian Roy.

Zie hieronder het volledig interview van de ex- topvoetballer met Blue Tiger Media/Studio.