fbpx

Waarom vrouwen niet met veel mannen naar bed moeten gaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Alle mannen krijgen diep van binnen een misselijkmakend gevoel van vrouwen die losbandig zijn, maar durven het vaak niet toe te geven.’

‘In deze moderne maatschappij worden vrouwen aangespoord om allerlei eisen te stellen aan mannen, zoals een mooie lengte, een hoog inkomen of een goed uiterlijk. Maar als mannen zeggen dat ze geen vrouw met een verleden willen, worden ze uitgemaakt voor vrouwenhater.’

Dat zijn de woorden van de bekende podcaster Myron Gaines, presentator van Fresh & Fit.

Hij zegt dat in het DNA van mannen zit ingebakken om promiscue vrouwen te verafschuwen, omdat de kans groot is dat hij voor schut komt te staan in de maatschappij. ‘Stel je voor dat je op een feestje bent en al je vrienden hebben jouw vriendin al gehad’, wordt aangevoerd tijdens de podcast.

De presentator deelt mede dat vrouwen niets willen weten van onsuccesvolle en lelijke mannen zonder toekomst. Mannen zouden hetzelfde denken over vrouwen die zich losbandig gedragen.

BEKIJK OOK
Vrouwen fantaseren regelmatig over hun ex tijdens geslachtsgemeenschap met huidige vriend

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen moeten met minstens 20 mannen slapen voordat ze trouwen

‘De grootste angst van een vrouw is om door een gemaskerde man ontvoerd en misbruikt te worden. Net zo zou het zeer vernederend zijn voor een man als zijn vrouw zwanger is van een ander,’ vertelt Myron.

De kans dat je vrouw zwanger raakt van een ander en niet van jou ligt volgens hem veel hoger als je in een relatie of huwelijk zit met zo’n type vrouw.

Ook zou het voor mannen juist zeer statusverhogend zijn indien ze met veel dames naar bed gaan omdat vrouwen veel selectiever zijn dan mannen en aan veel meer eisen moeten voldoen om te worden gekozen.

Mannen die geen vrouwen kunnen krijgen zouden daarentegen worden gezien als onaantrekkelijk door andere vrouwen.