fbpx

Waarom impotente mannen zoveel baat hebben bij TOMBA in combinatie met het eten van spinazie

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel mannen ouder dan 40 jaar krijgen te maken met erectiedisfunctie (ED) in de volksmond impotentie.

Verschillende studies tonen aan dat erectieproblemen steeds vaker voorkomen.

Ruim 40 procent van de mannen die ouder dan 40 jaar zijn worden geconfronteerd met dit probleem dat hoe ouder men is, des te vaker voorkomt.

Driekwart van de mannen boven de 70 jaar heeft deze klachten.

Topexperts adviseren impotente of minder potente mannen evenals vrouwen met seksuele klachten steeds vaker om het natuurmiddel TOMBA te gebruiken.

En om een nog beter effect te sorteren, dit te combineren met het vaker eten van onbespoten spinazie. Maar waarom hebben mannen en vrouwen zoveel baat bij de combinatie TOMBA met onbespoten spinazie? 

IMPOTENTIE OP NATUURLIJKE WIJZE BEHANDELEN

De Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke, die ook een belangrijke adviseur is van Constantin, vertelt vanuit Duitsland aan GFC Nieuws dat de behandeling van impotentie erop gericht is om het Nitric Oxide (NO) niveau en onder meer het hormoon testosteron in het lichaam te optimaliseren.

Nitric Oxide wordt geproduceerd door bijna elk type cel in het menselijk lichaam, is 1 van de belangrijkste moleculen voor de gezondheid van onze bloedvaten en zorgt voor een goede doorbloeding.

Een andere belangrijke factor is dat de hormoonhuishouding in orde moet zijn.

Onder meer de hoogte van de waarden en onderlinge verhoudingen tussen testosteron, DHT, prolactine, DHEA, oestradiol en andere hormonen zijn in dit kader van cruciaal belang.

TOMBA ZORGT VOOR BETERE DOORBLOEDING

Maar ook een gezonde leefstijl, de wijze van eten, slapen en stressbeheersing zijn factoren die gunstig moeten zijn.

BEKIJK OOK
Mensen die teveel slapen hebben mogelijk 69% meer kans op ontwikkelen dementie

Maar wat is de link tussen het gebruik van het natuurmiddel TOMBA, het vaak consumeren van spinazie met krachtigere erecties en een hoger libido?

De topexpert legt uit dat TOMBA zorgt voor het op natuurlijke wijze sterk verhogen van het zeer gezonde Nitric Oxide.

“Nitric Oxide is als signaalmolecuul cruciaal voor het krijgen van een erectie. NO zorgt bovendien voor een veel krachtigere erectie omdat het de bloedvaten ontspant en zo de doorbloeding verbetert”.

“Ongeveer dezelfde werking, wel met een iets ander werkingsmechanisme, hebben Viagra en andere PDE5- remmers ook”.

“Echter gebeurt het verhogen van Nitric Oxide met TOMBA op een natuurlijke wijze”.

“Het op natuurlijke wijze verhogen van Nitric Oxide is extreem goed voor de gezondheid en kan tal van klachten verhelpen”, benadrukt de topexpert.

Hij wijst erop dat het eten van spinazie die niet met chemische middelen is bespoten en enkele andere onbespoten groenten vooral in combinatie met TOMBA een synergetische werking heeft, waardoor de aanmaak van NO door het lichaam additioneel wordt vergroot.

“Omdat spinazie veel natuurlijke voedingsnitraten bevat die ook omgezet kunnen worden tot NO, wordt het steeds  vaker gecombineerd met TOMBA”.

“Deze combinatie zorgt voor nog betere resultaten”, aldus de Europese topexpert Jonathan Clarke tegenover GFC Nieuws.

Hij benadrukt dat het gebruik van mondwaters en tandpasta met fluoride echter de aanmaak van NO significant kan reduceren.

BEKIJK OOK: IMPOTENTIE EN DE LINK MET MONDWATERS EN TANDPASTA MET FLUORIDE