fbpx

Waarom ik als Nederlandse man voortaan alleen met buitenlandse vrouwen zal daten

INGEZONDEN- Als ervaren dertiger kan ik gerust stellen dat Nederlandse dames bovenaan de lijst ‘waardeloze partners’ staan.

Na diverse tripjes naar Azië en Latijns-Amerika ben ik tot de ontdekking gekomen dat Nederlandse vrouwen totaal ongeschikt zijn voor een serieuze relatie. 

Het is alsof ze totaal niet weten wat een man gelukkig maakt.

De manier waarop niet-westerse vrouwen mij behandelen staat in sterk contrast met hoe de gemiddelde Nederlandse met een man omgaat.

Voor een Hollandse ben je gewoon haar ‘vriendje’, een ‘jongen’ waarmee zij zo af en toe afspreekt. Je krijgt geen voorrang in haar leven.

Voor haar is prioriteit nummer één haar carrière, vriendinnen, uitgaan en eventueel een huisdier. Als je geluk hebt, kom jij op nummer vier of vijf.

Een Surinaamse, Thaise of Braziliaanse dame wordt al van jongs af aan geleerd hoe een man optimaal te verzorgen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Moeder in Den Haag weigert vriend van dochter te accepteren omdat hij dezelfde huidskleur heeft

Ik kan me heel goed herinneren hoe lekker ik in de watten werd gelegd door lieve dames toen ik in Indonesië aan het daten was. Overigens deden ze dat compleet vrijwillig en niet tegen betaling.

BEKIJK OOK
VIDS op Onafhankelijkheidsdag 2022: Wat valt er te vieren?

Ze zijn ook stukken vrouwelijker dan hun Nederlandse geslachtsgenoten.

Daar een buitenlandse met alle plezier haar man verzorgd nadat je thuis komt van een harde en lange werkdag, mag je van je Nederlandse vrouw zelf de afwas doen na je eigen eten te hebben gemaakt.

Ik ben ook niet vergeten hoe ik 3 jaar geleden tijdens mijn relatie met een Nederlandse, na een zware nachtdienst te hebben gedraaid, zelf mijn kleren moest wassen en eten moest maken terwijl zij lang uitgestrekt op de bank lag en mij niet eens vroeg of ze met iets kon helpen.

Voor mij nooit meer een Nederlandse vrouw!

Foto ter illustratie

Dennis uit Utrecht

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]