fbpx

Waarom het helemaal fout gaat met veel Surinaamse dames: Kim Kardashian als rolmodel

INGEZONDEN- DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud

Dat het steeds verder bergafwaarts gaat met de losbandige mentaliteit van onze tienermeisjes maar ook dames die veel ouder zijn, heeft diverse oorzaken waar niet een ieder bij stilstaat.

Een groeiend deel jonge vrouwen in dit land maakt er een gewoonte van om zowat halfnaakt op drukke plekken in het openbaar maar ook op privéfeesten, winkels en in sportscholen te verschijnen.

Hoe korter de rokjes en broekjes, des te beter ze denken te scoren bij mannen. Dat anderen zowat hun vulva vrijelijk kunnen aanschouwen, lijkt hen helemaal niet te deren.

Alle vormen van hun intieme delen moeten zo veel als mogelijk zichtbaar zijn voor een ieder, vooral voor mannen. De beschaafdheid is tegenwoordig heel ver te vinden.

Niet alleen het extreem schaars gekleed gaan is opvallend bij de jongste generatie dames. Ook het onderhouden van wisselende seksuele contacten met meerdere personen is voor hen de normaalste zaak geworden.

Het trouw zijn aan slechts 1 man, zoals het hoort, is er bijna niet meer bij. Slechts een beperkt percentage is monogaam.

BEKIJK OOK
Jaloezie onderling neemt toe: maar als je vriendin ernstig ziek is ben je ook niet jaloers op haar

Kim Kardashian als rolmodel 

Maar vanwaar deze negatieve trend?

Wij weten al langer dat vooral jonge vrouwen erg gevoelig zijn voor de slechte invloeden die dagelijks via het internet worden gelanceerd.

Als meisjes personen als Kimberly Kardashian als rolmodel hebben kun je er donder op zeggen dat het op een gegeven moment helemaal misgaat.

Deze populaire Amerikaanse televisiepersoonlijkheid schroomt er niet voor om het schaars gekleed gaan te verheerlijken.

Maar ook andere sterren hebben geen gunstige invloed op onze tieners en stimuleren promiscue en ander losbandig gedrag.

Het is jammer dat meisjes en vrouwen in Suriname niet de voormalige Amerikaanse First Lady Michelle Obama of Surinaamse First Lady Melissa Santokhi als rolmodel nemen.

Deze beschaafde dames gedragen en kleden zich voorbeeldig en zouden de juiste invloed kunnen hebben op hun seksegenoten.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud