fbpx
Waanzinnige moeder steekt zoontje dood

GFC NIEUWS- Een 32-jarige voormalige stewardess uit Engeland heeft in 2017 haar zoontje van bijna 2 doodgestoken na jarenlange psychische en lichamelijke mishandeling door haar echtgenoot, een piloot.

Hij stond donderdag in de rechtbank waar hij 18 maanden tegen zich hoorde eisen voor het geestelijk kapotmaken van zijn toenmalige echtgenote, die hij tot waanzin had gedreven.

De 33-jarige Peter Chilvers, piloot bij Ryanair, werd veroordeeld tot de gevangenisstraf van anderhalf jaar voor het stelselmatig bedreigen en intimideren van zijn vriendin Magda Lesicka.

De vrouw was in juli van dit jaar al veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het doodsteken van hun bijna 2-jarige zoontje James in hun huis in Wythenshawe, in de omgeving van Manchester.

Het koppel was sinds 2010 samen, maar Chilvers bedroog zijn echtgenote vanaf 2014 met een andere stewardess die inmiddels zijn huidige partner en moeder voor zijn twee jonge dochters is.

In de loop der jaren werd de relatie tussen de piloot en Lesicka steeds slechter: ze werd mishandeld, seksueel vernederd en geïsoleerd van familie en vrienden.

Toen Lesicka op een dag aangaf te vertrekken en James mee te nemen, werd ze door haar man met de dood bedreigd. De piloot eiste dat ze samen zouden blijven en kocht daarom een nieuw huis in het dorp Chchire in Wincham.

Saillant detail is dat hij op dat moment al langere tijd vreemdging met de andere stewardess. Toen Lesicka daar op een gegeven moment achterkwam, liep de situatie compleet uit de hand.

In een vlaag van verstandsverbijstering stak de vrouw haar zoontje dood en probeerde ze vervolgens zelfmoord te plegen, maar dat mislukte. Chilvers kwam op tijd binnen en bracht haar met spoed naar het ziekenhuis, niet wetende dat zijn zoon James op de bovenste verdieping dood lag te bloeden.

De politie trof later in de nacht het levenloze lichaampje van het kindje aan.

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…