fbpx
WA-directeur legt oriëntatiebezoeken af in het Westen

GFC NIEUWS- Directeur Grasella Jozefzoon van de Wegenautoriteit (WA) bezocht de afgelopen week de westelijke districten Saramacca, Coronie en Nickerie.

De directie heeft de volgende projecten die in uitvoering zijn georiënteerd:

1. Scheurvulling op de Oost – Westverbindingsweg West in het district Saramacca.
2. Repararatiewerkzaamheden Ing.M.N.Ataoellahweg in het district Nickerie fase II.
3. Asfaltreparatiewerkzaamheden te Weg naar South Drain.
4. De reguliere maaiprojecten in de districten Saramacca, Coronie en Nickerie.

Verder is er in het district Nickerie een onderhoud geweest met districtscommissaris Nisha Kurban – Baboe en de politie. Daarbij zijn er werkafspraken gemaakt omtrent (illegale) beplanting op bermen en transport van houtblokken over de weg van South Drain en de schade die hiermee veroorzaakt wordt op de weg.

De WA-directeur was aan het eind van de dag dik tevreden met deze westelijke missie.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.