fbpx

VVD feliciteert de winnaars: het volk heeft gesproken

GFC NIEUWS- De Volkspartij voor Vernieuwing & Democratie (VVD) van Alice Amafo die ook deel heeft genomen aan de algemene, vrije en geheime verkiezingen van 25 mei, zegt dat het volk heeft gesproken en moet het wil van het volk gerespecteerd worden.
Amafo feliciteert het volk van Suriname, maar bovenal de politieke partijen en hun leiders met de behaalde zetelwinst. Ondanks het feit dat er nog geen officiële uitslag van de verkiezingen is vastgesteld, is het duidelijk dat de VHP de grote winnaar is van de gehouden verkiezingen.
Heel vreemd is het wel dat er naar een hertelling wordt gevraagd, terwijl er nog geen officiële uitslag is vastgesteld, haalt de partij aan.
Over de officieus behaalde stemmen door de VVD is zij kort: “het is duidelijk dat vanwege de korte tijdspanne het volk de VVD-boodschap niet heeft begrepen, maar wij hebben in ieder geval een zaad geplant. Wij zullen de aankomende regering het voordeel van de twijfel geven en haar kritisch volgen”.
De Volkspartij bedankt het Surinaamse volk, sympathisanten en partijleden voor hun geleverde bijdrage aan de democratische belevenis van het kiezen van onze volksvertegenwoordigers en daarmee de politieke leiders.
De Volkspartij hoopt dat met de aankomende regering, er ook een mooie horizon tevoorschijn mag komen voor alle Surinamers en voor Suriname.

BEKIJK OOK
AWJ presenteert geherformuleerd arbeidsmarktbeleid 2022-2025