fbpx
VSB ondersteunt startende ondernemers

Momenteel zijn er diverse organisaties in Suriname, die ondernemerschap stimuleren. Ook zijn er diverse organisaties, die ondernemers wensen te ondersteunen. De stimulatie en ondersteuning van ondernemerschap gebeurt op verschillende wijzen, zoals het houden van informatie events, het aanbieden van opleidingen en cursussen, maar ook andere zeer nuttige activiteiten.

Ondanks de inzet van deze organisaties, is de informatie voor de startende ondernemers vaak verspreid, onduidelijk en vaak niet volledig.

Het is voor de startende ondernemers dan ook niet helemaal duidelijk waar en wanneer men terecht kan voor hulp en ondersteuning.

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) heeft deze nood erkend en organiseerde daarom op zaterdag 25 maart een Startersdag in Courtyard Marriot.

Het doel van deze Startersdag is om informatie te verstrekken aan personen, die interesse hebben voor ondernemerschap. Alle relevante organisaties en actoren, zoals de Kamer van Koophandel en Fabrieken, de Belastingsdienst, banken, consultants en opleidingsinstituten, zullen aanwezig zijn om bezoekers omstandig in te lichten.

Door middel van een informatiemarkt, presentaties en netwerken met ondernemers kunnen starters een beeld krijgen van het ondernemerschap. Op deze wijze kunnen startende ondernemers optimaal geïnformeerd en geïnspireerd worden en krijgen ze de gelegenheid om vragen te stellen.

De Startersdag is opgezet om starters te ondersteunen en voor te bereiden met het opzetten van hun onderneming. Vaak genoeg blijkt dat de ondernemingen een korte bestaansduur hebben als gevolg van een slechte voorbereiding.

De VSB wil met de Startersdag realiseren, dat elke nieuwe onderneming duurzaam van aard is.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…