fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

VSB en ASRA bespreken samenwerking

GFC NIEUWS- De VSB heeft onlangs een kennismakingsonderhoud gehad met de Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA).
Beide organisaties hebben naar elkaar toe de handen toegereikt om de mogelijkheden te bekijken samen op te trekken. De ASRA vraagt aandacht voor sectorspecifieke onderwerpen waar breder draagvlak kan zorgen voor betere resultaten. De VSB is bereid om haar ondersteuning te bieden.
ASRA richt zich op de belangen van haar leden (reisagenten) en het reizend publiek. De organisatie bestaat inmiddels 48 jaren. Het nieuwbakken bestuur staat onder leiding van Cindy Uden.
De VSB is de afgelopen jaren flink wat samenwerkingen aangegaan. Zo heeft zij formele samenwerkingsovereenkomsten met de toerisme organisatie SHATA, de juristenvereniging (SJV), de ICT Associatie Suriname en de bankiersvereniging (SBV).
De laatste gesprekken zijn gevoerd met de vereniging van exporteurs (VEAPS) en de aannemersvereniging (AAV). Er zijn meer samenwerkingen in proces met privésector organisaties. Met de ASRA worden de gesprekken voortgezet om samenwerkingsgebieden verder uit te diepen.

OOK INTERESSANT
Informatiesessie slavernijverleden voor Surinaams parlement