fbpx
Vruchtbaarheidsarts ‘gebruikte heimelijk eigen sperma om vrouwen te bezwangeren’ in eigen kliniek

GFC NIEUWS- Een vruchtbaarheidsarts is aangeklaagd door een familie die beweert dat hij zijn eigen sperma gebruikte om enkele vrouwen te bezwangeren in plaats van de sperma van onbekende donoren.

Cheryl Emmons spande een zaak aan tegen Paul Jones, nadat twee van haar dochters een bericht ontvingen van een halfzus via een voorgeslacht website.

De kunstmatige inseminatie van Emmons door de arts vond plaats tussen 1980 en 1985 bij de ‘Women’s Health Care’het West Colorado, VS en ze beviel van Maia Emmons-Boring en Tahnee Scott.

De meisjes waren er niet van de hoogte dat hun ouders ze ontvingen via kunstmatige inseminatie totdat Maia in januari 2018 een bericht ontving van een vreemde via Ancestry.com.

De persoon schreef: “het lijkt erop dat we nauwe verwanten zijn, dus ga ik ervan uit dat we halfzussen zijn.

“Mijn vader was een spermadonor in Colorado. Ik heb nog drie halfzussen gevonden en een halfbroer gevonden wiens ouders ook dezelfde donor bij dezelfde kliniek gebruikten.”

Maia en haar zus confronteerden hun ouders die uiteindelijk toegaven dat de vader vruchtbaarheidsproblemen had nadat bij hem zaadbalkanker werd ontdekt.

De familie ontdekte dat de meisjes hetzelfde DNA met zeker acht vreemden delen – mensen die geboren zijn tussen 1976 en 1997.

Toen de familie Jones confronteerde, weigerde hij om een verklaring te geven.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…