Vrouwenmishandelaar uit Commewijne die als een wilde leeuw tekeer gaat bezorgt vriendin liespijn en rugpijn

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man uit het Surinaamse district Commewijne heeft zijn vriendin de afgelopen periode zodanig “bewerkt”, dat ze ernstige pijnklachten in haar lies en rug heeft ontwikkeld.

De 41- jarige vriendin heeft deze week een bekende kliniek voor onder meer pijnklachten in Paramaribo bezocht, waar ze de behandelaars huilend heeft verteld wat haar liefdespartner haar heeft aangedaan.

Volgens informatie die GFC Nieuws heeft bereikt, beschuldigt de mishandelaar zijn vriendin van promiscue gedrag.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse man in Nederland die alleen date met extreem dikke vrouwen: mannen weten niet wat ze missen

Uit jaloezie, wraak en kennelijk frustraties gaat hij tijdens het bedrijven van de “liefde” met de vrouw als een wilde leeuw tekeer, zonder rekening te houden met de gezondheidsconsequenties voor haar.

Vernomen wordt dat de vrouwenmishandelaar regelmatig op zeer grove en dwingende wijze coïtus heeft met zijn vriendin, terwijl ze op een betegelde vloer moet liggen.

Het slachtoffer is onder behandeling voor rug- en liesklachten die veroorzaakt zijn door de bizarre handelswijze van haar vriend.

Het KIVC is ingeschakeld om te bemiddelen.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER