fbpx

Vrouwen zullen steeds vaker eenzaam zijn en alleen sterven als ze hun gedrag niet veranderen, zeggen datingcoaches

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Relatiecoaches zijn van oordeel dat moderne vrouwen frequenter alleen zullen eindigen omdat ze beschikken over de verkeerde karaktereigenschappen.

Volgens befaamde Amerikaanse experts worden jonge dames door de maatschappij massaal voorgelogen, wat later zal zorgen voor enorme eenzaamheid onder het geslacht.

‘Vrouwen zijn van nature gemaakt om kinderen op de wereld te zetten. Je richten op een carrière en niet settelen is een grove fout die je later zeer duur komt te staan.’

Dat stellen zij tijdens de spraakmakende Fresh & Fit podcast, waar het voornamelijk gaat over man/vrouw verhoudingen in de moderne wereld.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Getrouwd stel is door te scheiden en vervolgens te hertrouwen het gelukkigst ooit

De datingcoaches voeren aan dat de traditionele rolverdeling de reden is dat huwelijken vroeger vaker slaagden dan tegenwoordig.

Er wordt gezegd dat veel getrouwde vrouwen vandaag de dag zich niet zoals vroeger gedragen en dezelfde gewoonten eropna houden die ze als vrijgezel hadden. Dit resulteert volgens de specialisten in echtscheidingen en eenzaamheid.

BEKIJK OOK
Als je collega niet fris ruikt kan je dat liever direct en eerlijk vertellen

‘Onze grootmoeders waren veel betere partners, waren zorgzaam en onderwierpen zich aan hun man. Vroeger deed iedereen hun gedeelte. De man bracht het geld binnen, terwijl de vrouw zorgde voor een schoon huis en eten.’

‘De onrealistische eisen die moderne vrouwen aan een partner stellen zorgen niet voor een beter beloop van een potentieel huwelijk.’

‘Ze begrijpen niet dat het hard werken is en dat het gezin centraal staat. Dames denken tegenwoordig dat ‘romantiek’ belangrijker is. Om die reden blijven ze vaak jarenlang vrijgezel’, zijn de argumenten.

Tot slot zijn de experts van mening dat vrouwen pas werk beginnen te maken van ‘huisje-boompje-beestje’ wanneer het vaak te laat is, ze slechtere partneropties hebben en stukken minder vruchtbaar zijn.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER