fbpx

Vrouwen zijn 99,9 procent zelf verantwoordelijk voor hun zwangerschap

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Vrouwen zijn bijna honderd procent zelf verantwoordelijk voor hun zwangerschap. Mannen hebben in feite geen of in ieder geval nauwelijks invloed daarop.

Dat beweert de populaire Amerikaanse relatie- expert Pearl Davis.

Vrouwen bepalen volgens haar zelf wel of ze met de benen wijd willen gaan voor hun vriend of echtgenoot. Daarenboven zijn er in de westerse wereld talrijke vormen van anticonceptie.

Een andere factor is dat je als vrouw altijd van een man kan eisen dat er alleen kan worden gevreeën indien hij een condoom gebruikt. Indien hij dat niet wil, bestaat er altijd nog een vrouwencondoom.

BEKIJK OOK
Dat zwarte mannen heel veel groter geschapen zijn tussen hun benen is een fabeltje

Zij wijst erop dat er nog een zeer belangrijke reden is waarom dames zelf wel bepalen of zij wel of niet een kind op deze wereld zetten.

De deskundige legt uit dat er in het uiterste geval altijd voor een abortus kan worden gekozen. “Als je zwanger raakt is het uiteindelijk je eigen schuld”, aldus Davis.

Een collega van haar uit Den Haag, Nederland, Casanova, vertelt aan GFC Lifestyle dat hij het voor een groot gedeelte eens is met deze stelling.