fbpx

Vrouwen winnen de oorlog en mannen zijn hun schoothondjes

INGEZONDEN- Mannen van tegenwoordig zijn zo wanhopig als het maar zijn kan, en accepteren wegens gebrek aan opties bijna alles van een vrouw. 

Elke vent droomt ervan te worden begeerd door het andere geslacht. Een leven als ‘playboy’ is echter weggelegd voor een zeer klein percentage, aangezien vrouwen altijd gaan voor de beste man.

Het merendeel klampt zich vast aan één vrouw en moet bidden dat hij niet wordt verlaten omdat zij ervandoor gaat met een betere.

Ik las vorige week nog een artikel op deze site waarin wordt uitgelegd dat mannen steeds later van hun maagdelijkheid afkomen.

Feit is dat er meer eenzame en suïcidale mannen zijn dan ooit te voren. Daarentegen zal een vrouw nooit als einzelgänger hoeven leven. Ook al hangt haar buik tot haar knieën, ze zal altijd een man kunnen vinden en voldoende positieve bevestiging in haar dagelijks leven ontvangen.

Het bestaan van honderden mannencoaches en podcasts met tientallen miljoenen views waarin mannenzaken worden besproken bewijst voldoende.

BEKIJK OOK
In het leven moet je harde klappen weten te incasseren want die komen er zeker

De wereld behoeft namelijk geen één coach die vrouwen uitlegt hoe een man te krijgen. Anderzijds regent het anekdotes van mannen die ten einde raad zijn.

Een groot gedeelte jonge mannen zit gefrustreerd thuis te gamen of zichzelf te bevredigen voor een beeldscherm, fantaserend over een ander leven. Dit terwijl vrouwen ze op alle vlakken voorbijstreven.

Er zijn tal van voorbeelden van dames die met gemak op maandbasis duizenden euro’s op hun bankrekening krijgen bijgeschreven door simpelweg foto’s van hun voeten te delen op internet.

Dat is het ultieme bewijs van de zeer hoge machtspositie van de moderne vrouw!

foto ter illustratie

Gio uit Almere

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]