fbpx

‘Vrouwen vinden het stiekem heel opwindend als hun man vreemdgaat’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het zit in het vrouwen DNA ingebakken om mannen die met veel vrouwen naar bed gaan aantrekkelijk te vinden, omdat dit onder andere zou bewijzen dat ze goede genen hebben.

Dat beweert tenminste een groep populaire datingcoaches uit Amerika tijdens een liveshow.

Het zou voor mannen zeer statusverhogend zijn indien ze met veel dames naar bed gaan, omdat vrouwen veel selectiever zijn in hun partnerkeuze, en heren aan veel meer eisen moeten voldoen om te worden gekozen door het tegenovergestelde geslacht.

Dat zou volgens hen ervoor zorgen dat vrouwen mogelijk opgewonden kunnen raken van hun overspelige vriend of man. Mannen die weinig of geen vrouwen kunnen krijgen, zouden daarentegen worden gezien als onaantrekkelijk door andere dames.

BEKIJK OOK
23-jarige dame uit Den Haag moet verplicht relatie beëindigen van kerkmensen

De relatietherapeuten stellen voorts dat vreemdgaan voor een man geen effect heeft op de liefde voor zijn huidige vrouw of vriendin.

‘Een man heeft geslachtsgemeenschap uit fysiek oogpunt en kan het na de daad ‘makkelijk achter zich kan laten.”

Daar staat volgens de experts tegenover dat indien dames vreemdgaan, dit zou zorgen voor een misselijkmakend gevoel bij mannen omdat ze promiscue vrouwen verafschuwen.

‘Stel je voor dat je op een feestje bent en al je vrienden hebben jouw vriendin al gehad’, wordt tot slot aangevoerd tijdens de podcast.

Foto ter illustratie.