fbpx

‘Vrouwen moeten besnijden omdat mannen seksueel zwak zijn’

Vrouwen moeten zich laten besnijden om hun seksuele behoeften te verminderen. Dat is nodig, omdat mannen veel stimulerende middelen moeten gebruiken om hun vrouwen seksueel bij te kunnen houden.

Dat vindt de Egyptische parlementariër Elhamy Agina. Hij wijst erop dat Egypte een van de hoogste consumpties ter wereld van erectiepillen heeft.

“Wij zijn een bevolking waar de mannen lijden onder seksuele zwakte, wat blijkt doordat Egypte een van de grootste gebruikers van seksuele stimulantia is, die alleen door de zwakken worden gebruikt” zei Agina.

“Als wij stoppen met vrouwelijke genitale verminking (VGV) zullen wij sterke mannen nodig hebben, en dat soort mannen hebben wij niet.”

VKV is al sinds 2008 verboden in Egypte, maar komt nog steeds veel voor in het land. De minimumstraf voor VKV wordt binnenkort verhoogd naar minimaal vijf en maximaal vijf jaren gevangenisstraf.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) komt VKV het meeste voor in Egypte, Somalië, Guinee, Djibouti en Sierra Leone. UNICEF meldde in 2013 dat VKV het meeste in Egypte wordt toegepast.

[Archieffoto]

 

Naar meer berichten...