fbpx

Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

INGEZONDEN- Het komt zeer dikwijls voor dat vrouwen onterecht en overvloedig complimenten van anderen krijgen over hun uiterlijk.

Daarbij wordt in de meeste gevallen aan hen gezegd dat ze er veel jonger en mooier uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Het zijn zowel mannen en vrouwen die zich schuldig maken aan het geven van valse complimenten.

Zo ken ik een aantal vrouwen die 40- plussers zijn en met het idee zijn gaan leven dat ze er tien jaar jonger uitzien. Terwijl een eerlijke analyse zou uitwijzen dat ze er eerder als een zestiger uitzien.

Een paar van hen denken echt qua uiterlijke schoonheid niet onder te doen voor dames die in de twintig zijn.

En dit alles wordt veroorzaakt door mensen die nodeloos anderen complimenteren om ze kennelijk een goed gevoel te geven.

Zij houden er echter geen rekening mee dat ze hiermee meer kwaad dan goed doen.

OOK INTERESSANT
Bestuursdienst en politie: Waarom verwijderen jullie eerlijke hosselaars langs de straten?

Het beste is om oprecht je mening te geven over iemands zijn of haar looks zodat men de juiste stappen kan ondernemen om verbeteringen aan te brengen.

Bekijk ook: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Als de huid of het haar er niet gezond uitziet of men wel wat kilo’s mag kwijtraken is het veel handiger om dat ook eerlijk te vertellen.

Maar breng uw vrienden, partners of familieleden niet om een dwaalspoor door lukraak complimenten uit te delen die ze eigenlijk helemaal niet verdienen.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud

Foto ter illustratie.