Vrouwen in Suriname lopen te vaak uit voor hun man en zorgen voor moreel verval

GFC NIEUWSREDACTIE- Vrouwen in Suriname maken er steeds vaker een gewoonte van om in het geheim een man of meerdere mannen buiten hun liefdesrelatie toe te laten.

Door het momenteel makkelijker in contact komen met verschillende andere potentiële liefdespartners via het internet, laten vrouwen zich tegenwoordig ook  sneller ertoe verleiden hun partners om het minste en geringste te verlaten en over te stappen op een andere.

De loyale vrouw van enkele generaties terug die vecht voor haar relatie lijkt steeds meer uit het veld te zijn verdwenen. Het overstappen van de ene naar de andere man en het uitproberen met meerdere mannen wordt helaas steeds frequenter als normaal geaccepteerd, wat het moreel verval illustreert.

Dat laat het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) aan GFC Nieuws weten.

Het conservatief ingestelde KSVC is van oordeel dat mannen, anno 2021 heel veel te verduren hebben als het gaat om relatietrouw.

“Vrouwen moeten hun verantwoordelijkheid nemen als ze een liefdesrelatie hebben. Sta in goede en ook moeilijke tijden achter uw man of vriend. Wees dus loyaal, vermijdt promiscue gedrag”.

“Loop niet uit voor uw liefdespartner. Laat u niet verleiden met geld of mooie praatjes. Het gras lijkt altijd groener bij de buren, wat vaak niet zo is”.

“Door het vreemd gaan ontstaan er een heleboel problemen die een desastreus en zelfs fataal verloop kunnen hebben. Wees dus eerlijk en probeer relatieperikelen in goed overleg op te lossen”, aldus het VrouwenCollectief.

BEKIJK OOK:  SNEL AFSLANKEN MET GRATIS ONLINE HULP VAN ERVAREN AFSLANKSPECIALISTEN

Overige berichten