fbpx

Vrouwen in relaties dienen hun sociale media profiel te verwijderen uit respect voor hun man, vertelt relatiecoach

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Vrouwen ontvangen dagelijks een groot aantal DM’s van geïnteresseerde mannen. Om die reden is het wel zo netjes als ze haar Instagram profiel verwijderd bij de start van een monogame relatie.’

De bekende datingcoach Myron Gains uit Miami verklaart tijdens een podcast dat dames sociale media gebruiken om hun opties open te houden en om van alle aandacht en likes te genieten.

Het komt volgens hem zeer respectloos over indien een vrouw zich blootstelt aan mannelijke aandacht terwijl ze al in een relatie zit.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannelijke stripper vertelt: elke vrouw heeft een prijs, hoe loyaal ze ook lijkt

‘Dames zien Instagram als een platform om zichzelf aan de wereld te tonen en welgestelde mannen aan de haak te slaan’, vertelt hij. Sociale media zou een verlengstuk zijn van datingapps als Tinder.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Myron is van oordeel dat veel moderne vrouwen over eigenschappen beschikken die niet zorgen voor een positief verloop van een relatie of huwelijk, zoals het niet willen koken voor hun man, het eropna houden van mannelijke vrienden en uitgaan met vriendinnen.

Zodoende zouden dames tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen omdat de kans groot is dat relatie anders vroegtijdig stukloopt.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER