Getrouwde vrouwen halen mannen in met vreemdgaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Relatie-experts weten het niet helemaal zeker. Gaan getrouwde vrouwen vaker vreemd met andere mannen dan andersom?

Hoewel steeds meer vrouwen die in een relatie zijn eerlijk toegeven dat ze in het geheim van bil gaan met andere mannen, kunnen de bestaande cijfers een vertekend beeld geven.

Deskundigen wijzen erop dat diverse onderzoekingen hebben aangetoond dat vrouwen veel minder snel worden betrapt op het uitlopen. Het is voor de meesten van hen ook niet een handeling om trots op te zijn.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

In sommige culturen kan het naar bed gaan met een andere partner buiten de relatie ernstige gevolgen hebben.  Het eventueel verlies van financiële steun is soms een belangrijke reden om het bedrog in stand te houden.

Maar ook het kwijtraken van de voogdij over de kinderen en in bepaalde landen zelfs het leven spelen een rol om zoveel mogelijk de uitspattingen verborgen te houden.

De Haagse relatie-expert Casanova is er stellig in. Hij zegt aan GFC Nieuws dat vrouwen de mannen allang hebben ingehaald voor wat betreft de frequentie van vreemdgaan.

“Vrouwen zijn gewiekster dan mannen, weten zaken goed verborgen te houden en lopen veel meer uit. Vooral met de komst van sociale media zijn verschillende barrières voor hen weggenomen”, aldus de deskundige.

Foto ter illustratie

Overige berichten