fbpx

Vrouwen die bluffen dat ze elke man hun bed in kunnen krijgen moeten zich diep schamen

GFC LIFESTYLEREDACTIE-  Het gebeurt steeds vaker dat appetijtelijke dames openlijk via sociale media beweren dat zij in staat zijn om elke heer hun bed in te krijgen voor een erotisch pleziertje.

Recent was nog over het geval van een jonge blonde vrouw uit Engeland te lezen die dat tijdens een veel bekeken programma heeft gezegd.

Deze promiscue getinte uitspraken zijn tekenend voor de losbandige tijd waarin wij momenteel leven en goede normen en waarden steeds verder vervagen.

De vrouwen die bluffen dat ze elke man hun bed in kunnen krijgen om de liefde met ze te bedrijven zouden zich diep moeten schamen.

Zou dat een denkwijze moeten zijn waar wij vrouwen trots op zouden moeten zijn?

BEKIJK OOK
Jonge vrouwen willen naar gynaecoloog om baarmoeder te laten verwijderen

Een mens met eigenwaarde zegt en denkt zoiets niet. Het is veel netter om te propageren dat je als vrouw trouw bent aan slechts 1 man, zoals het ook hoort!

Dat zegt de ervaren maatschappelijk werkster en beautician Jennifer Atmo aan GFC Lifestyle in Den Haag.

Jennifer Atmo

Jennifer Atmo. Zij is van mening dat een vrouw trouw dient te zijn aan 1 man. Vrouwen die beweren alle mannen hun bed in te kunnen krijgen zouden zich volgens haar diep moeten schamen.

Zij is van oordeel dat er door de ordinaire statements van vooral influencers een verkeerd beeld wordt geschetst over vrouwen.

Een heleboel dames walgen naar haar zeggen van wilde gedragingen terwijl er bij mannen dus onterecht een tegenovergesteld negatief beeld ontstaat.

Foto vrouw ter illustratie.