Vrouwelijke versie van Andrew Tate: ‘vrouwen horen niet stemgerechtigd te zijn’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Pearl Davis, een opvallende online persoonlijkheid uit de VS, heeft een controversiële uitspraak gedaan die de gemoederen op sociale media doet oplopen. Tijdens een recente uitzending van Piers Morgan Uncensored beweerde ze dat vrouwen niet zouden moeten stemmen. Bekijk onderaan de aflevering.

De 26-jarige Davis, die soms wordt aangeduid als de vrouwelijke versie van Andrew Tate, geniet bekendheid om haar felle kritiek op modern feminisme.

In de recente uitzending stelde Davis dat ze tegen het stemrecht voor vrouwen is, een mening die door velen als extreem wordt beschouwd.

Ze gebruikte als argumenten de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen, seksueel gedrag en de rol van de vrouw in het gezin.

Volgens Davis zijn mannen verantwoordelijk voor het grootste deel van de militaire dienst en het runnen van maatschappelijke infrastructuren.

Als vrouwen gelijke zeggenschap willen in de samenleving, beweert ze, dan zouden ze ook gelijke verantwoordelijkheid moeten dragen.

Ze stelt voor dat vrouwen evenredig vertegenwoordigd zouden moeten zijn in zware beroepen en militaire diensten.

Davis suggereert ook dat het stemrecht van vrouwen het gezinsleven negatief heeft beïnvloed. Vóór vrouwenkiesrecht, beweert ze, functioneerde het gezin als een eenheid met één stem.

Ze gelooft dat het geven van stemrecht aan vrouwen dit eenheidsprincipe heeft ondermijnd, wat mogelijk heeft geleid tot een hogere echtscheidingsgraad.

OOK INTERESSANT
Enkele reis van €299 vanuit Schiphol naar Curaçao zware klap voor toerismesector Suriname

Foto: Piers Morgan Uncensored