fbpx

Vrouw (61) die haar man en kinderen teleurstelde door vreemd te gaan: ‘ik vond het zo spannend’

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Een 61- jarige van origine Surinaamse vrouw uit Rotterdam die haar man en kinderen enorm heeft teleurgesteld door vaker in het geheim met een veel jongere man van bil te gaan, vertelt waarom ze het risico nam haar huwelijk stuk te maken.

Aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws legt ze in een openhartig gesprek uit dat een getrouwde vrouw op deze leeftijd niet zomaar het bed induikt met een dertigplusser die nota bene ook nog zijn eigen vrouw heeft.

Daar zijn volgens haar altijd bijzondere redenen voor.

De oude dame kwam via een website die zich gespecialiseerd heeft in het bij elkaar brengen van gehuwde mensen die behoefte hebben aan ‘iets extra’s’ in contact met de man.

“Ik zag de reclame van de datingsite en dat wekte mijn interesse. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het idee om vreemd te gaan ontzettend spannend vond”.

BEKIJK OOK
11- jarige jongen die grote hekel heeft aan zijn oma weigert haar te groeten

“Het elkaar voor het eerst in het echt ontmoeten en daarna de liefde met hem bedrijven in een luxe hotel zijn voor mij onvergetelijke momenten”, geeft ze eerlijk toe.

De dame zegt geen spijt te hebben van haar gedrag en heeft er nu voor gekozen om als single door het leven te gaan.

“Ik sla nu een heel andere weg in het leven in. Ik heb andere, veel leukere dingen ontdekt en daar is helemaal niets mis mee”, meent ze.

De zestiger werd door haar echtgenoot betrapt nadat hij een zuigzoen ontdekte in haar nek. De twee zijn bezig een echtscheidingsproces in gang te brengen.

Ze hadden langer dan 34 jaar een liefdesrelatie.

Hun kinderen hebben veel moeite met de ontstane situatie en ondernemen verschillende pogingen om de breuk te lijmen.