fbpx

Vrouw(39) die niet kon afslanken eet voortaan voldoende en lekker

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een 39- jarige corpulente vrouw die sinds haar tienerjaren zonder resultaat bijna van alles heeft geprobeerd om mager door het leven te gaan beweert dat ze eindelijk haar succes heeft gevonden.

Personen die willen afslanken doen er volgens de dertiger uit Paramaribo goed aan om juist voldoende en bovenal lekker te eten. Het proces om je doel te bereiken moet geen straf meer zijn maar een leefstijl die je makkelijk voor zeer lange tijd met plezier kan volhouden

De dame is sinds  begin november 2022 begonnen haar leefstijl volledig te veranderen op advies van de Europese topexpert op het vlak van afslanken en verjongen Jonathan Clarke.

“Ik eet onder anderen nu voldoende kip, vis, rund en allerhande groenten die op verschillende manieren zijn klaargemaakt en zo heel lekker smaken”.

“Na mijn maaltijden heb ik helemaal geen honger meer en voel me helemaal bevredigd”.

“Op advies van Jonathan Clarke ben ik ook begonnen met elke dag een half uur lopen in combinatie met het innemen van een theelepel LEPTOZ Gemberslank“, legt ze uit.

De topexpert uit Europa heeft haar ook uitgelegd dat ze thuis zo’n vier keer per week kan doen aan krachttraining, onder anderen opdrukken en squatten met een gewicht in haar armen.

“Maar ook mijn slaappatroon was niet in orde en had ik een te stressvol leven”.

“Onvoldoende of niet diep genoeg slapen spelen samen met een te hectisch leven ook een belangrijke rol bij veel mensen die moeite hebben met mager worden“.

jonathan clarke

De Europese topexpert Jonathan Clarke. Hij is een voorstander van voldoende en gezond eten, het innemen van LEPTOZ Gemberslank, LISS- cardio- en krachttraining, genoeg diepe slaap en het reduceren van chronische stress.

Het gaat dus niet alleen maar om hoeveel, maar vooral ook wat je eet en in welke mate en soort je beweegt. Er zijn meerdere factoren die een rol spelen“, heeft Jonathan Clarke mij goed uitgelegd.

BEKIJK OOK
17-jarig meisje uit Amsterdam vraagt elke dag aan moeder wie haar vader is

De Surinaamse geeft verder aan dat de topdeskundige haar heeft geleerd om zijn methode tot haar nieuwe leefstijl te maken.

De Jonathan Clarke methode is gewoon een nieuwe manier van leven waarbij je geen of weinig honger hoeft te hebben en je je ook lekker bij voelt“.

Bovendien is mijn trek in ongezond en dikmakend eten bijna helemaal verdwenen. In de tussentijd worden mijn broeken steeds groter voor mij, dus neem ik in omvang af“, zegt ze op verheugde toon.

Jonathan Clarke laat vanuit Den Haag, Nederland, aan de GFC gezondheidsredactie weten dat hij een groot voorstander is van het voorschrijven van lekker, maar gezond eten.

Maar ook de juiste beweging: onder anderen LISS- cardio- en krachttraining, het dagelijks gebruik van LEPTOZ Gemberslank, 8 uren nachtrust met voldoende ‘slow wave sleep’ en REM- slaap en een reductie van chronische stressfactoren.

Het is beter om deze makkelijke methode tot je nieuwe leefstijl te maken indien je mooie en duurzame resultaten op lange termijn wil bereiken. Het houden van crashdiëten of allerlei andere hongerdiëten zijn veelal gedoemd te mislukken”, aldus de Europeaan.