Vrouw wordt naakt wakker in hotel en ziet onbekende man naast haar liggen

Emily Hunt (39) uit Oost Engeland schrok zich een hoedje toen ze ’s ochtends wakker werd in een hotel en een onbekende man naast haar zag liggen.

“Ik had geen idee hoe ik in het hotel terecht was gekomen. Op een gegeven moment realiseerde ik mij dat ik naakt was en hoorde iemand lachen. Ik keek om en zag een man die ik nooit eerder had gezien. Verward en bang greep ik mijn kleren en telefoon en spoedde mij naar de badkamer om een kennis te bellen. Ik wist dat er iets niet klopte”.

Toen ze uit de badkamer kwam, probeerde de man haar gerust te stellen en zei dat er niets was gebeurd. Ze had teveel gedronken en had zich uitgekleed. Hij probeerde Emily over te halen om te blijven, echter vluchtte ze de kamer uit.

Emily was ervan overtuigd dat ze gedrogeerd was en verkracht. Ze deed aangifte, waarna de man werd opgepakt. Echter werd hij niet opgesloten, vanwege gebrek aan bewijs.

Na een jaar bleek dat de man had gemasturbeerd, terwijl hij Emily in haar slaap filmde. Een tweede rechtszaak tegen de man leverde dit keer ook niets op. Volgens de politie heeft de man de wet niet overtreden, omdat ze samen in de kamer waren.

Intussen heeft Emily de staat aangeklaagd en eist dat de man strafrechterlijk wordt vervolgd. Ook is ze een crowdfunding campagne gestart om te bewerkstelligen dat de wet wordt gewijzigd.

“Ik heb een dochter van 9 jaar en vind het ziekelijk dat ze zonder haar medeweten of instemming gefilmd mag worden als ze darrvoor seks had met de persoon. Dit moet niemand anders overkomen”, zegt Emily die het risico loopt om haar huis te verliezen als ze de rechtzaak verliest.

Overige berichten