fbpx

Vrouw wiens baarmoeder werd verwijderd: er is een nieuwe wereld voor mij en m’n vriend open gegaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 37- jarige vrouw bij wie jaren gelden op medische indicatie haar baarmoeder is verwijderd, zegt dat er daarna een nieuwe wereld voor haar en haar vriend is open gegaan.

De dertiger uit Brussel vertelt aan GFC dat zij voorheen vreselijke menstruatieperioden heeft meegemaakt.

“Het was veel dagen in de maand een kwelling. Mijn leven werd erdoor verziekt, het maakte mij erg ongelukkig. Behalve de pijn was ik ook vaak zwak en voelde mij echt niet altijd lekker”, weet ze.

Een ander belangrijk voordeel is volgens haar dat ze haar vriend niet meer hoeft te zeggen dat ze niet van bil kunnen gaan.

OOK INTERESSANT
In Suriname zijn wij luxueus ingesteld en weigeren te wonen in rijtjeshuisjes: vrijstaand is de norm

“Toen ik mijn baarmoeder nog had moest ik hem vanwege mijn onregelmatige periodes en pijngevoelens heel vaak teleurstellen. Ik zag aan hem dat het hem stoorde wanneer ik hem vertelde dat wij geen geslachtsgemeenschap konden hebben”.

‘Maar sinds alles is verwijderd kan ik elke dag van het jaar de liefde met hem bedrijven. Wat een zegen! Geen pijnen en menstruatie meer, me beter voelen en een veel hechtere relatie met mijn geliefde”, meent ze.

Foto ter illustratie.