Vrouw weigert te worden uitgehuwelijkt, heeft nu triorelatie

GFC NIEUWSREDACTIE- Een echtpaar dat haar Indiase vriendin uitnodigde om bij hen te komen logeren, vormt nu een driehoeksrelatie.

Sunny, 40 en Speetie, 36, uit Indianapolis (VS), zijn al samen sinds ze kinderen waren. Sunny groeide op in Punjab, India, voordat hij naar New York verhuisde toen hij acht was.

Speetie ging naar het gearrangeerde huwelijk van haar vriendin genaamd Piddu Kaur, maar slechts enkele maanden later strandde het huwelijk. Toen ze scheidde, trok ze in bij Sunny en Speetie.

Maar binnen korte tijd raakten de twee vrouwen zowel fysiek als emotioneel met elkaar verbonden, en ineens had de man, Sunny ook gevoelens ontwikkeld voor Piddu.

Al snel veranderde haar verblijf van een week in een tien jaar durende triorelatie. Sunny en Speetie hadden ook al twee dochters samen.

Sinds het begin van hun relatie heeft het triokoppel nog twee kinderen samen gekregen, waarbij Speetie het leven schonk aan hun derde, voordat Piddu hun jongste kreeg.

Het trio heeft regels om gevoelens van jaloezie te minimaliseren, waaronder intieme tijd waarbij alle drie de partners betrokken moeten zijn, geen geheimen tussen hen en geen aparte date-avonden.

Omdat hun families uit een traditionele Indiase achtergrond kwamen, moest het trio de banden verbreken met een aantal familieleden die hun beslissing niet konden begrijpen.

Foto: MDWFeatures