fbpx
Vrouw wast vieze onderbroek in waterketel hotel

GFC NIEUWS- Een paar jaren geleden deed een verhaal de ronde over waterketels in hotels die door sommige mensen werden gebruikt om bijvoorbeeld vuile kleren, in het bijzonder ondergoed, in te wassen.

Een medische deskundige waarschuwde over het gebruik van waterketels, vanwege bacteriën die daarin voorkomen als gevolg van vuil ondergoed dat daarin wordt gewassen.

Maar niet eenieder raakte onder de indruk van zijn verhaal, totdat een vrouw een bericht plaatste op social media dat ze eens gebruik had gemaakt van een ketel in een hotel om haar ondergoed te wassen, nadat ze onverwachts menstrueerde.

Mensen reageerden zeer geschokt op het bericht. Niet alleen om de daad, maar dat ze durft om het verhaal publiekelijk te delen.

“Als je vergeten bent om een pak maandverband te kopen, is het toch makkelijker om nieuw ondergoed of gewoon een pak maandverband te kopen bij de winkel”

Iemand die jarenlang in hotels heeft gewerkt, reageerde: “Ik heb jarenlang gewerkt in hotels – maak *nooit* gebruik van de waterketel in de kamer!”

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…