fbpx
Vrouw voor de 22ste keer zwanger

GFC NIEUWS- Een Britse moeder die 30 weken zwanger is van haar 22ste kind, heeft trots haar babybuikje getoond aan haar volgers op Instagram.

Volgens Sue Radford (44) gaat het heel goed met haar dochtertje dat op komt is. Ze postte ook dat ze trots was “dat er in deze buik al 22 kinderen gegroeid zijn”.

Op YouTube – waar het gezin meer dan 140.000 volgers heeft – vertelde Sue vorig weekend dat de baby in haar buik mooi op het gemiddelde zit qua lengte en gewicht. “Ze doet het geweldig”, klonk het. “En er is nog tijd genoeg voor een laatste groeispurt.”

Sue was amper 13 toen ze voor de eerste keer zwanger werd van Noel, de liefde van haar leven, die ze op haar 7de leerde kennen.

Op haar 14de beviel ze van zoon Chris. Hoewel het koppeltje nog heel jong was, besloot het toch om het kleintje te houden. Ze waren zelf geadopteerd en wilden dat hun zoon besparen. Sindsdien kregen ze bijna elk jaar een nieuw kindje.

Intussen heeft het gezin Radford de naam het ‘grootste gezin van Groot-Brittannië’.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.