fbpx




Vrouw vindt python die rat aan het eten was in haar toiletpot

GFC NIEUWS- Een vrouw kreeg de schrik van haar leven toen ze een ochtend een python in haar toiletpot ontdekte die een rat aan het eten was.

Banketbakker Jana Engler stond omstreeks 4.00 uur in de ochtend op om zich klaar te maken voor het werk toen ze de ontdekking deed. De slang was op dat moment bezig de rat te wurgen.

De vrouw vertelde: “Ik bleef enige tijd in shock staren. Ik was helemaal in de war. Ik wist niet wat ik zag.”

Engler uit Australië zegt dat ze na enkele ogenblikken besloot om haar zoon te wekken en zei: “DJ er is een slang in ons toilet.”

“Mijn zoon was echt onder de indruk, omdat je de slang letterlijk de rat zag slikken. Onze aanwezigheid leek hem niet te storen.”

De vrouw deed de toiletdeur op slot en ging naar het werk. Toen ze later terugkeerde, was de slang nergens te bespeuren.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…