fbpx

Vrouw vermoedelijk vermoord door levenspartner

GFC NIEUWS- De 28-jarige Romenia Brito Reis is in de nacht van 22 op 23 november door haar 58-jarige man A.L. middels messteken om het leven gebracht.
Man en vrouw woonden in een kamp met hun twee minderjarige kinderen, van 5 om 10 jaar in het goudnederzettingsgebied. Door tot nog toe onbekende redenen moet de man met een scherp voorwerp de vrouw over haar gehele lichaam steekverwondingen hebben toegebracht. Romenia kwam ter plekke te overlijden.
Leden van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) die in Lawa gezeteld zijn, de recherche van regio Oost en politieambtenaren van de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding het gebied aan. De verdachte A.L. werd aangehouden. Hij verklaart dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd.
Zowel de verdachte als het ontzielde lichaam van de vrouw werden overgebracht naar Paramaribo. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Het ontzielde lichaam van Romenia is voor obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte A.L. in verzekering is gesteld.

BEKIJK OOK
Rosebel ondersteunt getroffen Brokopondo gemeenschappen