fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw valt uit ambulance

GFC NIEUWS- Een patiënte met beroerteklachten viel uit de ambulance onderweg was naar het ziekenhuis in Zadonsk, ten zuiden van Moskou.

Het ambulancepersoneel kwam pas na 25 kilometer verderop erachter dat de vrouw was gevallen.
De Russische ambulanceverpleegster, die tegen de regels in naast de chauffeur had plaatsgenomen, riskeert een gevangenisstraf.

Toen Galina Dmitriyeva (56) een comfortabelere positie wilde innemen in de ambulance, kwam ze tegen de achterdeur aan en die bleek niet afdoende te zijn afgesloten.

De vrouw tuimelde over de druk bereden weg en werd bijna aangereden door achteropkomend verkeer.
Galina liep diverse ernstige verwondingen op en werd geholpen door automobilisten en een agent, die haar reanimeerde.

OOK INTERESSANT
Elektronisch stemmen verkiezing Jeugdraad Suriname volledig betrouwbaar

Nu, acht maanden na het ongeval, loopt Galina nog altijd op krukken. Zij zegt voor het leven invalide te zijn en heeft nog steeds moeite met spreken.

Hoewel de politie in eerste instantie geen reden zag voor een strafrechtelijk onderzoek hebben openbaar aanklagers daar nu toch toe besloten.

Het ziekenhuis beweerde aanvankelijk dat de patiënte vrijwillig uit de ambulance was gestapt, maar kwam daar later van terug en erkent nu zijn verantwoordelijkheid.