Vrouw valt flauw op straat nadat neefje een steen in haar gezicht gooide

GFC NIEUWSREDACTIE- De 46-jarige Anthony L. is door de politie van Suriname opgesloten voor mishandeling van zijn tante.

Anthony wordt ervan verdacht zijn tante L.D. op 7 en op 11 september te hebben mishandeld.

Volgens een verklaring van de tante kookte zij voor haar neefje tegen een vergoeding van SRD 250 per maand. Vanwege de dure tijd gaf zij Anthony te kennen dat ze niet meer voor hem zou kunnen koken. Dit viel niet in goede aarde bij haar neefje, waardoor hij bedreigende uitlatingen deed naar haar toe.

Op 7 september begaf Anthony zich naar haar werklocatie aan de Coesewijnestraat. Hij ging daarbij tekeer met haar en bracht haar enkele klappen toe in haar gezicht. De eigenaar van haar werkplek kwam ertussen om erger te voorkomen.

Toen zij op 11 september van het werk kwam en op weg was naar huis viel haar neefje haar op de Coesewijnebrug aan. Hij gooide daarbij twee stenen op haar. De eerste raakte haar niet, maar de tweede kwam in haar gezicht terecht.

De vrouw liep hierdoor zware letsels op en verloor het bewustzijn. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar de Neurochirurg.

Na de daad verliet Anthony die heel agressief is en met een ieder tekeer gaat in de buurt de locatie.

De verdachte werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden.

Hij is door de politie achter slot en grendel geplaatst.