Vrouw uit Paramaribo wordt na begrafenis op haar rug gekieteld door overleden oma

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 37-jarige dame uit Paramaribo, Suriname, die haar onlangs overleden grootmoeder dinsdag naar haar laatste rustplaats begeleidde, heeft diezelfde avond een opmerkelijk, welhaast bovennatuurlijk, incident meegemaakt.

De vrouw legt aan GFC Lifestyle uit dat ze na de sombere begrafenis van haar 83-jarige grootmoeder in het district Saramacca, terugreed naar de hoofdstad. Bij aankomst nam ze onmiddellijk een lange, verkwikkende douche.

Echter, tijdens het afdrogen voelde ze, tot haar grote verbazing, twee onzichtbare handen op haar rug die haar zachtjes maar volhardend kietelden.

“Het was een angstaanjagende ervaring. Ik schrok hevig, draaide me abrupt om, maar zag tot mijn verbijstering niemand. Desondanks werd ik voor een minuut of langer onafgebroken gekieteld”, beweert ze met een trillende stem.

Opmerkelijk is dat de dame op dezelfde dag als haar grootmoeder is geboren, 01 januari, en dat zij als klein kind altijd liefkozend op haar rug werd gekieteld door de inmiddels overleden vrouw, een herinnering die haar dierbaar is.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Waarschuwing voor Nederlandse mannen: wees alert bij online contact met vrouwen uit Suriname