fbpx

‘Vrouw uit Paramaribo heeft doelbewust condoom onder autostoel van vriendin geplaatst om relatie kapot te maken’

GFC NIEUWS- Een 28- jarige vrouw die woont in Paramaribo wordt ervan beschuldigd doelbewust een condoom dat nog in de verpakking was te hebben achtergelaten onder de autostoel van haar vriendin.

Ze beoogde hiermee een diepe scheur te brengen in de liefdesrelatie die haar 27- jarige vriendin heeft met haar vriend. De vriend van het slachtoffer werd tijdens het schoon maken van de auto geconfronteerd met het condoom, wat leidde tot een mishandeling en relatiebreuk.

GFC Nieuws berichtte eerder over deze vrouwenmishandeling.

Het slachtoffer zegt donderdag op zeer emotionele wijze aan GFC dat ze via de media nu een ieder wilt waarschuwen om voorzichtig te zijn en niet zomaar een ieder te vertrouwen.

“Dit is gewoon een nieuwe manier om relaties te breken en ik ben nu de dupe want het vertrouwen dat mijn vriend in mij had is helemaal weg. En dat allemaal door een vriendin die ik helemaal vertrouwde”.

BEKIJK OOK
Lijk Afobakaweg vermoedelijk van man van Hindostaanse afkomst, nog geen aanhoudingen

“Dat iemand dit expres kan doen en niet eerlijk wil toegeven laat zien hoe slecht een mens kan zijn. Ik heb mijn les geleerd, ik vertrouw nooit meer een vriendin”, aldus de gedupeerde.

GFC heeft de beschuldigde om een reactie gevraagd. Zij blijft erbij dat ze geen condoom heeft achtergelaten onder de stoel.

“Ik word vals beschuldigd! Ik heb helemaal niets onder een stoel geplaatst. Ik weet heel goed wie het wel daar is vergeten, zij die mij heeft beschuldigd weet dat als geen ander”, is de ferme reactie.

Foto ter illustratie: Reproductive Health Supplies Coalition