fbpx

Vrouw uit Paramaribo die wordt gedwongen ‘mannelijk sap’ in te slikken krijgt hulp

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28- jarige vrouw uit Paramaribo, Suriname, die door haar vriend wordt gedwongen tot fellatio en vervolgens zijn wit gekleurd ‘lichaamssap’ moet inslikken krijgt hulp.

De twintiger die al langer dan een jaar samenwoont met haar geliefde heeft aan het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) gevraagd om te interveniëren.

Zij heeft aan een lid van het KIVC verteld dat ze deze sensuele handeling steeds tegen haar wil in heeft gedaan om geen problemen binnen haar relatie te veroorzaken.

De dame heeft echter aangegeven dat ze misselijkheidsklachten en andere nare problemen ervaart na het inslikken van het ‘wit spul’. Zij wil zijn zaad niet meer in haar lichaam.

Haar vriend heeft haar geadviseerd om daarna voldoende melk te drinken, wat volgens hem zou helpen haar beroerde gevoelens weg te nemen.

Jennifer Atmo van het KIVC laat aan GFC Nieuws weten dat er een bemiddelingsgesprek is geweest waarbij het gênant relatieprobleem uitvoerig aan de orde is geweest.

BEKIJK OOK
Jongedame dumpt vriend omdat zij jeuk over heel lichaam van hem krijgt

De man weigert mee te werken en heeft zelfs gedreigd om de liefdesaffaire dan maar te beëindigen.

VROUWEN MOGEN NIET GEDWONGEN WORDEN

Het VrouwenCollectief heeft het ‘slachtoffer’ dringend geadviseerd om deze handeling niet meer uit te voeren aangezien zij er veel moeite mee heeft.

“Vrouwen mogen niet gedwongen worden om sensuele handelingen te verrichten. Als ze daar zelf voor kiezen is er helemaal niets aan de hand”.

“Maar zodra een man dwingt en zelfs met een relatiebreuk dreigt, is er iets goed mis”.

“Aan deze jongedame hebben wij uitgelegd dat haar vriend niet meewerkt aan het in stand houden van een gezonde relatie op basis van wederzijds respect. En dat is juist het fundament van een romance”.

“Als hij om die reden de liefdesverstandshouding wil verbreken, dan moet dat dan maar en blijkt hij niet de juiste liefdespartner voor haar te zijn”, aldus Jennifer Atmo.

Foto ter illustratie.