fbpx

Vrouw uit Paramaribo die dikke buik kwijtraakte: ik ben eindelijk verlost van mijn probleem

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een 38- jarige vrouw die het sinds de bevalling van haar twee kinderen niet lukte om haar dikke buik platter te krijgen, zegt eindelijk verlost te zijn van haar cosmetisch- en gezondheidsprobleem.

De 30- plusser uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo vertelt aan GFC Nieuws dat ze na de geboorte van haar kids, alles eraan deed om weer haar normaal postuur terug te krijgen.

“Maar omdat ik na de bevallingen was gestopt met werken en vaker thuis was, at ik veelal meer dan ik voorheen gewend was”, zegt ze.

“Het lukte mij niet om het dikker worden tegen te gaan en raakte het vet bij vooral mijn buik niet meer kwijt”.

Vorig jaar riep ze via een onlineoptie de hulp in van de Europese top afslank – en verjongingsexpert Jonathan Clarke. Vanuit het buitenland kreeg ze adviezen van Jonathan Clarke.

BEKIJK OOK
Veelbelovende nieuwe methode kan injecties vervangen door pillen

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Waarom vrouwen, maar ook mannen met bloedarmoede vaak niet goed geholpen zijn met alleen ijzertabletten

Ze zegt intussen eindelijk haar streven, een plattere buik, te hebben bereikt.

De topexpert uit Europa raadde haar ook aan om gebruik te maken van de Argaltz behandeling die door hem is ontwikkeld en in Suriname alleen bij Constantin wordt toegepast.

Een medewerker van Constantin laat aan GFC weten dat Argaltz momenteel de meest krachtige natuurlijke afslankbehandeling is in Suriname.

Argaltz zorgt op de meest natuurlijke en efficiënte wijze voor een reductie van overtollig vet en het verstevigen van de huid.

Deze nieuwe afslankbehandeling is gericht op de omzetting van het ongezonde witte lichaamsvet naar het gezonde calorie verbrandende vetweefsel.

Lees HIER meer over het verschil tussen wit en bruin vetweefsel.

Foto ter illustratie.