Vrouw uit Kwatta beschuldigt nicht: 'ze heeft vergif in mijn eten verstopt'

GFC NIEUWS–  Een 37- jarige vrouw die woont in Kwatta heeft sinds afgelopen woensdag voor veel consternatie binnen haar familie gezorgd.De vrouw zegt dat haar nicht doelbewust vergif in haar eten heeft verstopt en daarmee heeft geprobeerd haar leven te ruïneren. Ze beweert verder in het Whatsapp bericht dat ze naar verschillende familieleden heeft gestuurd, dat jaloezie het motief moet zijn geweest. Het Whatsapp bericht wordt nu ook buiten de kring gedeeld en heeft gezorgd voor een grote familieruzie.

Door de coronamaatregelen is het “slachtoffer” werkloos en heeft voorlopig geen inkomen. Volgens informatie van de echtgenoot van de beschuldigde heeft zijn vrouw uit liefde, vorige week, eten dat zij zelf had klaargemaakt voor haar nicht gebracht. Er zou helemaal niets aan de hand zijn geweest met de voeding.

“De nicht van mijn vrouw heeft al een week hevige diarree en lanceert zomaar een verhaal dat ze is vergiftigd. Ook ik heb het eten gegeten en ben nooit ziek geweest. Ook onze kinderen die meeaten hebben nergens last van.  Ik weet zeker dat ze diarree heeft gekregen van iets anders”.

“Het is gewoon een leugen om aandacht te zoeken binnen de familie en mijn vrouw in een kwaad daglicht te plaatsen. Ik vraag aan een ieder om het Whatsapp bericht niet te geloven. Het is schadelijk voor de goede naam van mijn vrouw die zoiets nooit zou doen”, zegt hij op boze toon aan GFC Nieuws.

Een arts zegt desgevraagd dat het niet aannemelijk is dat de vrouw is vergiftigd. “Het kan best zo zijn dat het “slachtoffer” om een andere reden darmklachten heeft ontwikkeld”, stelt de medicus. 

 

Overige berichten