fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw uit Commewijne krijgt rake klappen na seksdroom over ex- vriend

GFC NIEUWS- Een 29- jarige vrouw uit Commewijne heeft op 1e Kerstdag om een bizarre reden enkele rake klappen in het gezicht en op haar lichaam moeten incasseren van haar huidige vriend. Het slachtoffer woont al ruim anderhalf jaar samen met haar geliefde.

De mishandelde vrouw voelde zich zodanig bedreigd, dat ze uit huis is gevlucht en noodgedwongen haar intrek heeft genomen bij haar ouders die wonen in Paramaribo.

Een broer van het slachtoffer zegt aan GFC Nieuws dat zijn zusje woensdagochtend na het wakker worden, eerlijk aan haar geliefde vertelde dat ze had gedroomd dat ze seks had met haar ex- vriend. Haar vriend ontstak vervolgens in woede en begon haar ernstig te mishandelen.

OOK INTERESSANT
VHP: reflectie 3 jaar na stembusgang 2020

Volgens informatie heeft de 31- jarige vrouwenmishandelaar C. A. zijn vriendin vaker ervan beschuldigd nog steeds in het geheim seks te bedrijven met haar vorige minnaar.