fbpx
Vrouw uit Amsterdam die besmet is met coronavirus is geen Surinaamse

GFC NIEUWS– De tweede persoon in Nederland die met het dodelijke coronavirus is besmet, is een vrouw uit Amsterdam (NL) en heeft volgens de jongste onbevestigde informatie geen enkele connectie met Suriname. Al gauw nadat bekend werd dat de vrouw uit Amsterdam komt, werd het gerucht via sociale media verspreid dat het om een Surinaamse gaat.

Volgens de Nederlandse autoriteiten heeft ze ook geen link met de eerste patiënt die sinds donderdag in een ziekenhuis in Tilburg (NL) geïsoleerd is opgenomen. Het ‘coronaslachtoffer’ was recentelijk in het risicogebied in Italië.

Verscheidene experts waarschuwen dat de wereld aan het begin staat van een enorme corona- epidemie.

Volgens het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid zijn er in ons land nog geen coronabesmettingen geconstateerd. Aan burgers wordt gevraagd om extra alert te zijn en vermoedelijke gevallen direct door te geven aan de BOG-hotline op 178 of de huisarts.

HOE KUN JE DE KANS OP BESMETTING VERMINDEREN? KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINK>

Hoe kun je de kans op besmetting met het dodelijke coronavirus verminderen?

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…