fbpx

Vrouw tot bloedens toe mishandeld door ex-man

Maricia D. deed op zaterdag 28 april aangifte tegen haar 45-jarige ex-vriend Edson K. die haar zou hebben mishandeld. De vrouw heeft een kind van 2 jaar met de man. Om persoonlijke reden besloot zij de relatie te beëindigen.

Op 28 april kwam Maricia van een feest vergezeld van de zus en de moeder van haar huidige vriend. Toen ze thuis aankwam, werd ze geroepen door haar ex-vriend. Ze liep naar buiten en werd door Edson met een scherp voorwerp aangevallen. Hij bracht haar verschillende verwondingen toe aan haar hoofd en rug. Het slachtoffer probeerde zich te verdedigen en liep verwondingen op aan haar handen.

OOK INTERESSANT
Driehoeksoverleg minister Amoksi, pg en korpschef

Op een bepaald moment viel het slachtoffer bewusteloos neer. Edson ging toen met de mobiele telefoon van haar ervandoor.

De verdachte werd meermalen opgespoord door de politie zonder het gewenste resultaat. Op dinsdag 22 mei meldde hij zich aan bij de politie die hem direct heeft aangehouden en in verzekering gesteld.

Het slachtoffer heeft daarna geprobeerd om de zaak in te trekken. Ze werd verwezen naar het parket van het Openbaar Ministerie. De politie van ressort Flora is belast met het verdere onderzoek deze zaak.(GFC)