fbpx
Vrouw steelt kunstgebit, draagt het naar ontmoeting met reclasseringsambtenaar

GFC NIEUWS-Politieambtenaren van Indiana, VS, betrapten een vrouw op het dragen van een kunstgebit “dat duidelijk niet van haar was” naar een ontmoeting met een reclasseringsambtenaar.

Eerder op die bewuste dag, had iemand aangifte tegen een vrouw – die geïdentificeerd was als Joann Childers- bij het bureau gedaan van diefstal van een set kuntgebit.

Een reclasseringsambtenaar die later een ontmoeting had met Childers zegt dat ze opmerkte dat de vrouw een set parelwit vals gebit droeg dat hoogstwasschijnlijk het gestolen gebit was.

De politie bracht later een bezoek thuis bij de vrouw en spotte het gebit ergens op een rek. Daarop was er ook een zak met de naam van de eigenaar van het gebit.

De politieambtenaren grapten op Facebook over het incident door een serie hashtags te plaatsen bij het bericht: “#caughtwithoutmyteethin #takingabiteoutofcrime #gumdecision #illhavejailsoup #shesnotthetoothfairy”.

Childers werd aangeklaagd voor diefstal.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…